«Холостяк» Топольський показав перші спільні фото з переможницею проєкту

Топольський, розповідаючи про Катю, казав, що відчув з нею спокій, умиротворення, довіру
фото з відкритих джерел

Катерині Лозовицькій – 25 років, вона фотомодель

Головний герої романтичного реаліті «Холостяк-12» Алекс Топольський зізнався у соцмережі, що телешоу подарувало йому емоцій на все життя і, головне, що він знайшов на ньому рідну для себе людину.

«Ось ми й дійшли до фіналу. Це був дуже насичений та незабутній для мене період. Участь у шоу подарувало мені емоцій на все життя, а найголовніше – знайомство з рідною мені людиною. Я дуже радий, що стільки людей стежили за нашою історією. І мені хочеться продовжувати ділитися з вами своїми думками та почуттями», – зазначив Топольський.

Алекс опублікував спільні фото з Катериною. Як склалися їх стосунки, дізнаємося вже у пост-шоу 20 січня.

Катерині Лозовицькій – 25 років, вона фотомодель. Проживає у Києві, має власне житло. З 15 років Катя працювала в Німеччині, Італії, Великій Британії та Франції. Має дві освіти – юридична отримана в Київському лінгвістичному університеті та готельний менеджмент в Іспанії. В Instagram Каті Лозовицької майже 200 тис. підписників. 26-річна модель ділиться знімками з відпочинку, подорожей і роботи.

Сам Топольський, розповідаючи про Катю, казав, відчув з нею спокій, умиротворення, довіру та глибину, чого йому не вистачало в Америці. «Мені дуже імпонує її сім'я та її виховання. Але теплота, любов, культура, що панують у її родині, передалися і самій Каті. Вона буде прекрасною мамою, яка зможе прищепити лише найкращі цінності дитині. Її доброта лежить в основі її характеру – це мене дуже підкуповує», – зізнався Алекс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: