«Міс Всесвіт-2022»: хто переміг на конкурсі краси у Новому Орлеані

Р’Бонні Габріель – перша американка філіппінського походження, яка виграла Міс США
фото з відкритих джерел

Вікторія Апанасенко не увійшла до 16 найкращих півфіналісток

У Новому Орлеані обрали нову «Міс Всесвіт». Титул здобула 28-річна американка філіппінського походження Р’Бонні Габріель з США. На жаль, українська красуня Вікторія Апанасенко не увійшла до 16 найкращих півфіналісток.

Першою віце-міс стала представниця Венесуели, другою – Домініканської Республіки.

Р’Бонні Габріель є генеральним директором власної екологічної лінії одягу R'Bonney Nola. Також вона проводить уроки шиття для жінок, які пережили торгівлю людьми та домашнє насильство. Вона сьома американка, яка виграла конкурс. В Інстаграмі у нової «Міс Всесвіт» 224 тисяч підписників.

Відповідаючи на запитання, які зміни вона хотіла б внести до конкурсу, Габріель запропонувала збільшити максимальний вік претенденток на корону. «Мені 28 років. І я найстарша з учасниць. Моя улюблена фраза: «Якщо не зараз, то коли?» Тому що як жінка, я вважаю, що вік не визначає нас. Це не завтра, це не вчора, а зараз. Час настав зараз», – сказала вона. 

Участь у цьогорічному конкурсі «Міс Всесвіт» брало 84 конкурсантки, включаючи представницю країни-агресора РФ Ганну Ліннікову. Її участь у міжнародному проекті викликало обурення у мережі. При цьому Ліннікова під час спільного знімку спробувала стати поряд з Апанасенко, але та красномовно відреагувала на це.

Читайте також: «Холостяк» Макс Чмерковський та його дружина чекають на другу дитину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: