Наталія Могилевська продає за 100 тисяч гривень приховану рекламу у новому кліпі

Фото: соцмережі

Про це на своєму ютуб-каналі розповів зірковий блогер Богдан Беспалов

Співачка Наталія Могилевська, яка планує зйомки нового кліпу, шукає спонсорів, яких прорекламує у відео за чималий гонорар.

Про це на своєму ютуб-каналі розповів зірковий блогер Богдан Беспалов. За словами Беспалова, поява у відео обійдеться рекламодавцям в три тисячі доларів (понад 100 тисяч гривень).

«Але при цьому співачка не взаємодіє з продукцією. Назва бренду вказується лише в титрах на початку і в кінці відео дві секунди. І рівно дві секунди виділяється на інтеграцію бренду в кліпі», – повідомив зірковий блогер.

Раніше «Главком» писав, що Роман Беспалов «здав» співачку Йолку, яка, незважаючи на війну в Україні, продовжує будувати кар’єру в Росії. Беспалов стверджує, посилаючись на свої джерела, що виконавиця переказує кошти українським військовим.

«У Лізи є кілька найкращих друзів в Ужгороді – Сергій та Вікторія. Ліза висилає гроші іноді особисто, частіше через інших людей друзям в Ужгород. Після цього ці перекази дробляться на дрібніші суми та виводяться через інших людей. Уже після виведення, кошти передаються на допомогу ЗСУ. Сама схема складна, для того, щоб у Москві не знайшли жодного натяку на допомогу Батьківщині. Це робиться не через патріотичність, а щоб мати план «Б», – розповів Беспалов.

Читайте також: Як виглядає 52-річна Ума Турман: актриса вперше за довгий час з’явилася на публіці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: