Бобул заявив, що його Інстаграм зламали: він не вибачався за скандальне інтерв'ю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В інтерв’ю блогерці співак назвав сучасних жінок меркантильними та розпещеними

Співак Іво Бобул повідомив, що його сторінку в Iнстаграм зламали. Раніше там з'явився допис, у якому артист перепрошує за свою поведінку в інтерв'ю блогерці Еммі Антонюк.

За словами концертної директорки артиста, допис із вибаченнями не розміщували ані сам Іво Бобул, ані його команда. Представники музиканта планують звернутися до спеціалістів, аби дізнатися, хто це зробив.

«Цієї інформації бути не могло, бо провини жодної його немає. Він просто висловив свою думку і все. Іво Васильович каже те, що він вважає за потрібне, і те, що відповідає його поглядам», – додала Ірина.

Раніше в соцмережі Іво Бобула з’явився допис, у артист «вибачається» за нещодавні висловлювання про сучасних жінок. В інтерв’ю Антонюк він назвав їх меркантильними та розпещеними.

«Я, як український співак, хочу висловити щирі вибачення за свої необдумані й образливі слова. Я навіть уявити не міг, що засмучу когось своїми висловлюваннями, – написано в дописі. Далі від імені музиканта зазначено, що це сталося на тлі емоцій і переживань.

Нагадаємо, ведуча ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись» Емма Антонюк опублікувала інтерв’ю, героєм якого був співак, композитор, народний артист України Іво Бобул. Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки меркантильні: «Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Не міг шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого». Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок. Музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня. Виконавець пішов з інтервʼю.

Читайте також: У діда краще не питати. Цибульська дотепно підколола блогерку за інтерв'ю з Іво Бобулом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: