«Розкішне життя під час війни». Оля Полякова різко відповіла на критику хейтерів

Оля Полякова показала листування з хейтеркою
фото з відкритих джерел

Користувачі соціальних мереж обурилися, що співачка Оля Полякова опублікувала фотографії з відпочинку

Українська співачка Оля Полякова жорстко відповіла користувачам соцмереж, які критикують її, що вона нібито показує «розкішне життя» під час війни. Відповідь з’явилась на сторінці співачки у соціальній мережі Instagram.

Співачку розкритикували за те, що вона публікує не тільки інформацію про війну та відео з благодійних концертів, але й приватне життя, наприклад, кадри з відпочинку. Деякі дорікнули Поляковій, що такий контент нібито зараз не на часі.

«А вам не соромно показувати своє розкішне життя на фоні того, що відбувається в Україні? Як ви красиво й солодко живете! А навіщо це виставляти напоказ? Вас бачать мільйони українців, які в підвалах сидять і бояться бомбардування, як їм бачити це все?» – написала підписниця.

Співачка відповіла в Instagram на критику. Артистка зазначила, що під час війни живе в Україні, а саме в Києві. До неї з-за кордону час від часу приїжджають доньки. Коли країну обстрілюють російські окупанти, вони також всією сім'єю ховаються в укритті від ворожих снарядів.

Співачка Оля Полякова різко відповіла на критику
Співачка Оля Полякова різко відповіла на критику
скріншот

«Я живу в Києві! Я та мої діти періодично спимо у підвалі! А от ви сидите за кордоном і пишете мені х*рню. Сидить от така людина за кордоном і стидає мене», – відповіла Оля Полякова.

Нагадаємо, що раніше співачка Оля Полякова втрапила в скандал із українським виданням «Гравред». Співачка розсердилася на видання через бодішеймінг 18-річної доньки Марії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: