Ексчоловік Кеті Перрі потрапив у гучний скандал зі зґвалтуванням

Інциденти можливих зґвалтувань Расселом Брендом нібито мали місце між 2006 та 2013 роками
фото з відкритих джерел

Рассела Бренда звинуватили в зґвалтуванні, фізичному й емоційному насильстві п’ять жінок

Англійський гуморист, актор Рассел Бренд опинився в епіцентрі гучного скандалу. Одразу декілька жінок заявили, що він їх гвалтував. 48-річна зірка не промовчав. Про це повідомляє видання People.

Згідно зі спільним розслідуванням The Sunday Times, The Times і британського телевізійного шоу Channel, Рассела Бренда звинуватили в зґвалтуванні, фізичному й емоційному насильстві п’ять жінок – чотири з них залишилися анонімними, включно з 16-річною дівчиною. Інциденти нібито мали місце між 2006 та 2013 роками.

Перший випадок стався 2006 року, коли Бренду було 30 і він працював ведучим шоу Big Brother’s Big Mouth на каналі чотири і радіоведучим BBC. Жінка-обвинувачка, якій на той час було 16 років, стверджувала, що Бренд одразу попросив її під час їхнього першого побачення підтвердити свій вік, а згодом заявив, що йому байдуже.

Невідома жінка також звинуватила Бренда в тому, що він один раз зняв презерватив під час сексу без її відома. Вона заявила, що актор насильно засунув свій статевий орган їй до рота.

«Мене просто душило, я не могла дихати, відштовхувала його, а він зовсім не відступав. Зрештою мені довелося дуже сильно вдарити його в живіт, щоб звільнити його. Я плакала, а він сказав: «О, я все одно тільки хотів побачити, як твоя туш розтікається», – йдеться в заяві.

Бренд спростував звинувачення у відео, опублікованому в соціальних мережах, заявивши, що це «надзвичайно кричущі та агресивні напади». Зазначимо, що Рассел був одружений зі співачкою Кеті Перрі з 2010 по 2011 рік.

Нагадаємо, 38-річна американська співачка Кеті Перрі здивувала шанувальників. Знаменитість зважилася на деякі зміни та трохи оновила зачіску.

Раніше американська співачка Кеті Перрі потрапила під вогонь критики через поведінку на коронації Чарльза III та його дружини Камілли Паркер-Боулз, яка відбулася у Великій Британії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: