Міша Крупін: Українські музиканти гидують співати російською

cкріншот відео
фото з відкритих джерел

Артист зізнався, що заздрить тим, хто говорить українською від народження

Співак і фронтмен гурту «Корупція» Міша Крупін, який до лютого минулого року розмовляв російською, в інтерв’ю «Главкому» розповів, як перейшов на українську мову. У перший місяць війни співак записав пісню «Їбаште», яку присвятив військовим. І хоч ця композиція ще написана здебільшого російською, наступний репертуар «Корупції» суттєво змінився: найперше – він став повністю україномовним.

Міша Крупін зізнався, що заздрить тим, хто говорить українською від народження. Артист визнає: його рішення перейти на державну мову викликане війною. «Спершу мені було трохи незручно. Я дуже сильно заздрив людям, які вільно спілкуються українською. І казав їм це відкрито. Так і казав: «Дуже сильно вам заздрю». У відповідь чув, що, мовляв, мине деякий час, і ти почнеш розмовляти вільно. Ось уже й час пройшов, і я справді почав більш-менш вільно розмовляти», – каже лідер гурту «Корупція».

«Зараз музиканти просто гидують співати російською. Принаймні, для більшості співати російською сьогодні – це крінж, як модно казати, – продовжує виконавець. – А може бути й таке, що хтось справді просто хоче переорієнтуватися. Особисто я з перших днів не можу розмовляти російською, хоч убий. Мені це буквально огидно. Так, раніше моя музика була, типу, орієнтована на російський ринок. Хоч географічно ми з гуртом завжди були тут, в Україні. От нещодавно у нас знов таки був великий благодійний тур Україною «У нашому місті». Ми проїхали від Сєвєродонецька аж до Львова», – розповів Міша Крупін.

Нагадаємо, стендап-комік Андрій Щегель, який на днях заявив в інтерв'ю тележурналісту Роману Скрипіну, що втік з країни, а «гинути на фронті – це вибір хлопців», а пізніше назвав Україну Північною Кореєю, записав відео з вибаченнями.

Читайте також інтерв'ю: Міша Крупін: Співати російською зараз – це крінж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: