Наталія Мосейчук розридалася в ефірі після історії Вакарчука

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Святослав Вакарчук розповів про захисника, якому не давали шансів

Телеведуча Наталія Мосейчук розплакалася під час інтерв'ю з лідером гурту «Океан Ельзи» та волонтером Святославом Вакарчуком. Артист розповів їй про захисника, якого важко поранили.

За словами Вакарчука, він зустрівся з бійцями в Миколаївській лікарні, в той момент якраз йшли важкі бої навколо міста. Йому вдалося потрапити до реанімації. Там він зустрів захисника, поруч з яким сиділа мама:«Я підходжу, прошу дозволу взяти за руку хлопця. Беру його за руку, він відкриває одне око, бачить мене і ледь стискає за пальці. Все це мало досить драматичний вигляд, я теж тоді був у сльозах».

Через місяць Вакарчук знову провідав бійця, стан якого трохи покращився, але все одно залишався важким. Цього разу їм вдалося трохи поговорити. І тільки в червні 2022 року, по поверненню в цю ж лікарню, артист побачив, що цей хлопець почав ходити.

«Назустріч мені виходить цей хлопець. Я радію, починаю посміхатися, ми з ним обнялися. А він мені каже: «Це якась доля, що ми з вами зустрічаємося». Іноді так працюють енергії. Я не знаю, чи до кінця він реабілітувався, але він встав на ноги і буде далі жити. Людина, якій не давали ніяких прогнозів. Це якесь диво», – розповів Вакарчук.

Це не перший випадок, коли Наталія Мосейчук не змогла в ефірі стримати почуттів. Телеведча розплакалася під час телевізіної розмови з блогером Андрієм Бєдняковим. Йшлося про рідний для нього Маріуполь, який уже безжально обстрілювався російськими окупантами. Вона запитала у колеги, чи вистачить у нього сил повернутися до рідного Маріуполя після перемоги України.

«Сподіваюся і вірю, що ми всі повернемося до нашого Маріуполя. Коли переїхав до Києва, все одно постійно приїжджав туди до мами. І щоразу зустрічався із друзями. І ми обговорювали, як на очах змінюється це місто, яке воно гарне, як змінюються люди, який у них настрій. Тому я впевнений, що маріупольчани приїдуть до свого міста і його відбудовуватимуть», – впевнений Бєдняков.

Читайте також: На «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч

 

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: