Міша Крупін з «Корупції» під час ракетної атаки на скрипці зіграв гімн України

фото з відкритих джерел

Шанувальники артиста зізнаються, що артист дуже їх розчулив

Лідер гурту «Корупція» Михайло Крупін під час вчорашньої ракетної атаки пронизливо зіграв гімн України на скрипці. Ролик, який артист виклав на своїй сторінці в Інстаграм, за словами шанувальників співака, довів українців до сліз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Міша Крупін (@mishakrupin1)

Під час масованої ракетної атаки лідер гурту «Корупція» вирішив підтримати підписників та опублікував в соцмережі відео з майстерним виконанням гімну України. «Нехай воно летить, а ми будемо грати до перемоги», – підписаний ролик.

Нещодавно група «Корупція» презентувала першу україномовну роботу під назвою «Світло». Також це відеоробота колективу з початку повномасштабного вторгнення, шо з логічним завершенням співпраці з одіозним продюсером Юрієм Бардашем, який зрадив Україну.

Майже з перших днів фронтмен «Корупції» Міша Крупін зайнявся благодійністю: їздив по шпиталях та військових частинах з концертами, особисто збирав гроші на автівки та інші важливі речі для ЗСУ. У Михайла, як сольного співвака, вже були україномовні релізи цього року, але у «Корупції» – ні. Саме останні події в Україні надихнули Мішу написати пісню «Світло» для проекту.

Читайте також: Сумська пожалілася, що приїзд дочки Тоні з Москви – це «неможливо з усіх боків»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: