Метт Деймон кусає лікті: втратив $250 млн через одну відмову

Деймон не хотів підводити учасників франшизи про Борна
фото з відкритих джерел

Актор шкодує про незароблені мільйони

Метт Деймон втратив $ 250 млн, відмовившись від ролі в «Аватарі» Джеймса Кемерона. Про це розповів сам режисер в інтерв’ю BBC Radio.

За словами Джеймса Кемерона, він пропонував Метту Деймону головну роль у першому «Аватарі» з гонораром у 10% від майбутніх зборів. Згодом «Аватар» зібрав у прокаті $2,9 млрд – тобто Метт Деймон заробив би близько $250 млн, якщо враховувати усі податкові відрахування.

Тепер Метт Деймон шкодує про незароблені мільйони. Про це в ефірі розповів творець блокбастера «Аватар» Джеймс Кемерон. За словами режисера, актор досі жалкує, що відмовився від головної ролі в першому фільмі 2009 року. Втім, тоді Деймон був задіяний у зйомках другої картини – «Ідентифікація Борна», і не зміг би поєднати обидва проекти.

«Він докоряє собі за це, – каже Кемерон. – А я думаю: «Метт, ти ніби одна з найбільших кінозірок у світі, змирись з цим». Він знімався в іншому фільмі про Борна, і ми нічого не могли з цим вдіяти. Тож йому довелося з жалем відмовитись».

Нагадаємо, нещодавно у прокат вийшов довгоочікуваний сіквел «Аватар: Шлях води». Головні ролі у другій частині виконали Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Сігурні Уівер, Стівен Ленг, Кейт Уінслет та інші зірки Голлівуду.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: