Том Круз шокував відео, де виконує смертельний трюк

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Круз виконує всі трюки сам – без допомоги каскадерів

Голлівудський актор Том Круз любить звертатися до шанувальників незвичайними способами. На цей раз він записав привітання до фанатів прямо під час стрибка з літака. Ролик вийшов на каналі Paramount Pictures.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Top Gun (@topgunmovie)

У відео актор дякує фанатам за підтримку і зазначає, що наразі тривають зйомки нової частини картини «Місія нездійсненна».

«Ми над приголомшливою Південною Африкою, знімаємо «Місія нездійсненна: Смертельна розплата», першу та другу частини. Я не хотів, щоб рік закінчувався без подяки до тих, хто прийшов у кінотеатри і підтримав «Топ Ган: Меверік», – заявив актор перед стрибком. Також у ролику засвітився режисер картини Кріс Маккуоррі, який попросив Круза поквапитися.

Ні для кого не секрет, що Круз виконує всі трюки сам – без допомоги каскадерів, як це роблять інші зірки. Вихід наступної «Місія нездійсненна» із підзаголовком Dead Reckoning Part One відбудеться 14 липня 2023 року.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tom Cruise (@tomcruise)

Пізніше Том Круз показав ще один ризикований трюк – як стрибає зі скелі та практикує бейс-джампінг. За словами Тома, він ризикує своїм життям заради шанувальників, які є для нього мотиваторами. Також він додав, що один невірний крок міг би призвести до плачевних наслідків. Щоб зробити продемонстрований трюк, Крузу знадобився рік. Він виконав 13 тис. стрибків та ще 500 стрибків з парашутом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: