Alyosha про Яму, котрий втік від війни за кордон: Він слабкий

Alyosha: Не бачу сенсу у присутності на фронті таких людей
фото з відкритих джерел

Співачка висловилася про артистів, які покинули Україну

Співачка Alyosha в інтерв'ю тележурналістці Аліни Доротюк для її ютуб-каналу зізналася, що думає про відомих українських артистів, які під час війни втекли за коржон за кордон.

«Зараз дуже сильно хейтять в мережі того ж Влада Яму», – зауважила в розмові зі співачкою журналістка. За словами артистки, кожен сам приймає рішення: «Якщо людина себе оцінює, що вона не зможе тримати зброю, не зможе вбити, не зможе нічим допомогти, а зможе тільки померти, – це логічно. Тобто на нього не треба каску, рацію – все одно він там користі не принесе, якщо він дійсно не вміє і не може. Він просто боїться, він слабкий, тоді я не бачу сенсу у присутності на фронті таких людей. Людина має робити усвідомлений вибір, для чого вона йде. І вона переступає через свій страх, а є ті, хто не може. І це дійсно ті люди, які потрібні на фронті. І це дійсно герої, які переступають через свій страх. А є ті, хто не може».

Раніше «Главком» писав, що чоловік співачки, музикант Тарас Тополя, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну служив парамедиком на фронті, прокоментував неоднозначні висловлювання Папи Римського Франциска та мільярдера Ілона Маска щодо війни в Україні.

«Давайте бути відвертими: всі ми живемо в своїй інформаційній бульбашці. І ця інформаційна бульбашка існує як у нас в країні, так і в Європі та США. Великий вплив на це має інтернет. Якщо говорити про Маска, то є багато версій, чому він це зробив. Перша – в нього тоді тривала купівля Twitter і хтось йому міг докинути фінансів на це. А цей хтось міг бути зацікавленою особою. Друга версія – це могла бути жінка, найближче сімейне оточення, яке прямо впливає на людину. Не один уже був приклад, коли якісь американські експерти несуть єресь щодо війну в Україні, виправдовуючи росіян, а потім виявляється, що дружина в чолов’яги – росіянка», – розмірковує Тополя про Маска, котрий запропонував віддати Крим Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: