Знайшла сестру через 22 роки. В мережі подейкують, що супермодель Водянова бреше: це її дочка

фото з відкритих джерел

 Супермодель Наталія Водянова розповіла Vogue, що знайшла рідну сестру, яку вдочерили

Супермодель Наталія Водянова, дружина Антуана Арно – спадкоємця багатомільярдної імперії, знайшла свою рідну сестру, яку вдочерили, через 22 роки. Цю історію Наталія розповіла у грудневому номері американського Vogue – він ще не вийшов, проте частина інтерв'ю «втекла» до мережі. Згодом з'явилася нова версія про сімейну таємницю супермоделі: подейкують, що це не сестра, а дочка Водянової.

У розмові з виданням Водянова Vogue згадала голодне дитинство в Росії: вони разом із матір'ю та сестрами вчотирьох жили у квартирі площею 20 квадратних метрів. Супермодель зізналася, що її мама Лариса, яка виховала трьох доньок – Наташу, Оксану та Христину, народила ще четверту, яку назвала Машею. Але дитину вирішено було віддати на удочеріння, оскільки батько покинув сім'ю, і жінці було б важко піднімати дівчаток. У результаті Машу забрала пара із США. Американські батьки відвезли дитину до Північної Кароліни. Там вони дали дівчинці нове ім'я Дженніфер.

Віддавши дитину, мати Водянової мучилася сумнівами, проте супермодель, дитинство якої було дуже важким, переконала її, що так буде краще. У наступні роки Водянова, за її словами, намагалася знайти сестру і навіть наймала приватних детективів, проте жодних результатів пошуки не дали. Але нещодавно сестра супермоделі сама зареєструвалася на сайті, де люди шукають своїх родичів ДНК, і дізналася, що її родичкою є Наталія Водянова.

Людей здивувала історія, розказана Наталією, а дехто припустив, що знайдена дівчина може бути зовсім не сестрою моделі, а її дочкою. Водяновій на момент народження Маші було 18 років. Публіка вважає, що модельна кар'єра дівчини, яка успішно розпочалася, могла зруйнуватися через материнство, мовляв, тому та й відмовилася від дитини.

У цьому переконана і авторка ютуб-каналу Diana Spletni Live. «Я пройшлася по дат і зрозуміла, що щось у цій історії нечисте, – каже блогерка. – Я впевнена, що то її дочка. Якщо уважно подивіться, то побачите – Дженніфер абсолютно не схожа на сестер». Користувачі мережі погоджуються з цією точкою зору. «Сама народила, сама віддала», «Це її дочка», «Вона може бути донькою самої Наталії, віддала, щоб кар'єрі не заважати».

«У 18-річної Наташі кар'єра пішла в гору, модель з немовлям нікому не потрібна, – прокоментували в телеграм-каналі «Тільки нікому». – Матері вигодувати двох дочок, що залишилися, із проблемами зі здоров'ям, а тут ще одна. Ось Наташа і запропонувала здати доньку прийомним батькам».

Наталія Водянова була одружена з британським аристократом Джастіном Портманом і народила від нього трьох дітей: Лукаса, Неву та Віктора. Також у неї є два сини, Максим і Роман, від Антуана Арно, який згодом став другим чоловіком. Антуан Арно – спадкоємець багатомільярдної імперії найбагатшого француза Бернара Арно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: