Краще п’ять років відсидіти. Телеведуча Хоменко відхрестилася від Ані Лорак

Хоменко про Лорак: Я відписалася від неї – більше для мене цієї людини немає
Фото: пресс-служба телеканалу

Співачка-зрадниця Лорак була наставницей Ірини Хоменко в телепроекті «Голос країни»

Ведуча телеканалу «Дом» Ірина Хоменко у подкасті Олега Борисова «Олега Френди» відверто розповіла, як змінилось її ставлення до Ані Лорак та інших представників шоу-бізнесу.

Ірина Хоменко зізнається, що, як і багато українців, не вірила, що Росія розпочне жорстоку повномасштабну війну проти нас. Телезірка у перші дні навіть намагалася достукатися до росіян. Каже, що отримала кілька приватних повідомлень з вибаченнями від знайомих, але якихось публічних дій – ні.

«Так, людям там погрожували. Але я думаю, краще п’ять років відсидіти, ніж знати, що своїм мовчанням вбиваєш людей», – каже Хоменко.

Ведуча «Ранку Вдома» відверто розповіла, як з початком повномасштабної війни змінилось її ставлення до Ані Лорак, яка свого часу була наставником Ірини, коли та брала участь в проекті «Голос країни». На думку Ірини, кожен міг висловити свою думку, повернутися, допомогти Україні, але нічого не зробив.

«Я  їй (Ані Лорак – ред.) написала 24 лютого. Вона нічого не відповіла. Взагалі. Знаю, що її кума теж їй писала, і нічого. Я не знаю, чому ця людина взагалі мовчить. Хоча її брат, мама і тато живуть тут, в Україні. Ну, я просто відписалася від неї – більше для мене цієї людини немає», – говорить Ірина Хоменко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: