У Львові Жадан і Соловій заінтригували публіку обіймами

Схоже, що між зірками – хімія не лише на сцені
фото з відкритих джерел

Христина була гостею на концерті гурту «Жадан і Собаки»

Українська співачка Христина Соловій стала гостею виступу гурту «Жадан і Собаки» під час сольного концерту у Львові. Подія відбулася просто неба й навіть попри похмурий день, рок-гурт зібрав шалену кількість фанатів.

Разом із лідером гурту Сергієм Жаданом вони заспівали дуетом. Це ж знову-таки спровокувало чутки про їхній роман, який вже кілька місяців обговорюють в ЗМІ та соцмережах.

«Залишу їх тут, бо вони тут надзвичайно милі та комфортні», – написав фотограф, який знімав концерт на майданчику Respublika Fest.

Під відеороликами безліч коментарів. Деякі з користувачів соцмереж щиро радіють за зіркову пару, інші ж навпаки, вражені різницею артистів і переконані, що вони не підходять один одному.

На іншому концерті у Дрогобичі артисти зібрали круглу суму на потреби одного з найбоєздатніших підрозділів ГУР.

На сторінці у Facebook Христина Соловій написала: «Дрогобич, з вчорашнього благодійного сольного концерту із «Жадан і Собаки» зібрано більше 500 000 гривень на потреби одного з найбоєздатніших підрозділів ГУР. Результат ви бачите на відео. Дякуємо! Слава Україні!»

Нагадаємо, що чутки про роман Соловій і Жадана з'явилися у квітні. Ані співачка, ані письменник не коментують їх і приховують особисте життя. У грудні 2022 року Соловій випустила кліп на пісню «Юність», в якому головну роль виконав Жадан.

Додамо, що 14 червня  українська співачка Христина Соловій розмістила у Facebook відеоролик, який записала разом з українським письменником, волонтером і фронтменом гурту «Жадан і Cобаки» Сергієм Жаданом.

Раніше ширилися чутки, що 48-річний письменник Сергій Жадан ймовірно має роман із 30-річною співачкою Христиною Соловій.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі – коханця героїні – зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан. Соцмережу сколихнули еротичні сцени у ролику.

Читайте також: Христина Соловій відповіла на закиди, що занадто сексуалізує свою творчість

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: