Світлана Лобода заспівала у Херсоні пісню Скрябіна

«Сьогодні я обираю бути тут», – написала Лобода
фото з відкритих джерел

Артистка заговорила про помилки і сказала, що людям потрібно «відкинути все зайве»

Співачка Світлана Лобода неочікувано вирушила до Херсона. На своїй сторінці в Instagram виконавиця вже показала свіже відео з міста. Знаменитість під гітарний акомпанемент виконала хіт Кузьми Скрябіна.

«Зi всього лупить током. Боюсь ходити по землi один. Нiколи я не думав, що може цiлий рiк пройти за день», – йдеться в пісні.

Цікаво, що Лобода заговорила про помилки. Співачка натякнула на те, що «картає» себе за вчинки в минулому та закликала користувачів «відкинути все зайве».

«Кожен з нас може картати себе за помилки, які були вчора, або зібратися докупи, відкинути зайве і робити все можливе для щасливого завтра. Сьогодні я обираю бути тут», – написала вона.

У коментарях на сторінці Лободи з'явилося багато позитивних слів. Співачку підтримують за її позицію. Однак в мережі вже почали обговорювати відео з артисткою, і там вже з'явилося чимало звинувачень на адресу співачки, яку звинувачують у маніпуляціях.

Додамо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка до початку війни активно будувала своє співоче життя в Росії, а після лютневих подій стала на бік України та виїхала з Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: