Лілія Ребрик поділилася лайфхаками, які допоможуть витримати часті відключення світла

Ребрик розповіла, чим займається їхня родина, коли вимикають світло
фото з відкритих джерел

Телеведуча Ребрик також радить готуватися до відключень заздалегідь

Телеведуча програм «Ранок Вдома» і «Дочекаюся» на телеканалі «Дом» Лілія Ребрик у своєму Інстаграм поділилися лайфхаками, які допоможуть витримати часті відключення світла. Мама двох донечок розповіла, чим займається їхня родина, коли вимикається світло.

Всі мами знають, що діти бояться темряви, тому насамперед телезірка радить дістати всі прилади, які здатні освітлювати оселю без електрики.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

«Дістали всі новорічні лампочки, ліхтарики, свічки на батарейках. Коротше кажучи, Санту з Миколаєм почали чекати набааагато раніше, ніж зазвичай, – підбадьорливо коментує Лілія Ребрик. – Лампа для блогерів, виявляється, таки незамінна річ: з нею можна не тільки не помітити, що світло вимкнули, а й спакувати 10 посилок підопічним фонду!»

Акторка підказує, що слід не забувати і про розваги, якими можна відволікти дітлахів. Тут можуть стати у нагоді старі-добрі ігри:

«Дістали настолки, згадали, як грати в слова, в країни, в пам’яті воскресили всі дитячі загадки! Знаєте, як в анекдоті: «Вимкнули інтернет, хоч з родиною поспілкувався! Такі люди, виявляється, цікаві!» Отак і зараз: граємо, валяємось, вигадуємо історії», – поділилася ведуча у своїх соцмережах.

Лілія Ребрик також радить готуватися до відключень заздалегідь і тримати потрібні пристрої зарядженими. Крім того, акторка навіть у складних ситуаціях не втрачає почуття гумору і запевняє – ми скоро все це подолаємо. «Господарські свічки та свічки-таблетки – це тема! Але зберігаємо їх на зиму. Хтозна, може, доведеться навчитися гріти на них чай!» – жартує Лілія Ребрик.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: