Де були вісім років. Дочка рашиста Машкова зачитала листи від жителів Донбасу

Акторка нагадала російським псевдопатріотам, що доведеться відповідати за злочини проти людства
фото з відкритих джерел

Акторка Марія Машкова оприлюднила історії українців, які спростовуть наративи пропагандистів

Російська акторка Марія Машкова розірвала всі зв’язки з батьком Володимиром Машковим, бо той підтримує кремлівську політику, а вона в соцмережах пише антивоєнні пости і висловлює підтримку українцям. На своїй сторінці в Інстаграм Машкова зачитала листи від українців, які були вимушені виїхати з Донбасу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Mashkova (@masha_mashkova_official)

Акторка нагадала російським псевдопатріотам, які схвалюють геноцид українського народу, що доведеться відповідати за свої злочини проти людства.

«Перед тим, як продовжити писати прокляття, прошу вас, дорогі патріоти, послухати листи людей, які знають відповідь на ваше улюблене питання: де ви були вісім років? Коли німецький народ після поразки у Другій світовій війні стали водити за ручки по концентраційних таборах, показуючи злочини фашистського режиму, любительки Гітлера все повторювали: «Ой! Ну ви даєте, американці! Це ви для нас тільки побудували цей Халівуд або ще кого приведете?» Нам теж доведеться все це пройти. І скільки б років для цього не знадобилося, усвідомити свої злочини час прийде. Давайте починати. Вже час. Я в нас вірю. Обіймаю кожного, хто опирається. Розумію. Боляче. Але це ми», – підписала свій пост Марія в Інстаграм.

Машкова зачитала кілька листів від жителів Донбасу, які прикладами зі свого життя спростовують пропагандистські наративи. Одна з підписниць артистки поділилася з нею історією, як окупанти двічі залишили її сім’ю без житла – до 2014 року родина мешкала у Первомайську, а в лютому виїхала з Рубежного: «Російські окупанти вже другий раз забрали у нас дім. В кінці лютого чеченці вибили двері в квартиру і забрали все, що захотіли. Те, що ми пережили з дітьми під час окупації, ховаючись від обстрілів, неможливо згадувати і зараз. Нам вдалося втекти між перезарядками градів. Ті, хто вибирався пізніше, загинули». Жінка відповіла на питання, де «була вісім років»: «Ми жили на Донбасі і чули вибухи, але точно знали, що Україна нас захищає і намагається повернути свою землю».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: