Лідера Aerosmith Стівена Тайлера звинуватили в збоченні неповнолітньої

У Rolling Stone згадали, що у 1976 році писали про життя Стівена Тайлера та Джулії Холкомб
фото з відкритих джерел

Під час гастролей співак регулярно чинив насильство, давав дівчині алкоголь та наркотики

Черговий сексуальний скандал в американському шоу-бізнесі: проти соліста групи Aerosmith подано позов у зв'язку із сексуальним насильством, скоєним у 1970-х роках. Його звинуватила Джулія Холкомб, якій на той час було 16 років. Про це повідомляє Rolling Stone, журналісти якого вже ознайомились із позовом.

За словами потерпілої, «у неї не було сил чинити опір владі, славі та грошам». які мав вокаліст Aerosmith, і що він «переконав її в тому, що у них романтичні любовні стосунки».

Зустрілися вони 1973 року в Портленді, де гурт давав концерт. Джулії щойно виповнилося 16, Стівену було 25. Він запросив її в готельний номер, дізнався про її вік, запитав її, чому вона весь вечір гуляє одна, а вона розповіла, що має проблеми в сім'ї. Ну, а далі Тайлер «здійснив різні кримінальні дії сексуального характеру». А зранку на таксі відправив додому.

Але на цьому все не скінчилося. Тайлер запросив Джулію на наступний концерт групи до Сіетлу (це було пов'язано з труднощами – як неповнолітня, вона не могла подорожувати літаками зі штату до штату без супроводу батьків). А потім взагалі познайомився з її матір'ю і запропонував тій оформити опіку над дівчиною.  Під час гастролей співак регулярно чинив насильство, давав їй алкоголь та наркотики. Вже 1975 року, коли Джулії Холкомб виповнилося 17 років, вона завагітніла, але Стівен Тайлер змусив її зробити аборт. Після цього дівчина пішла від нього, стала побожною католичкою і незабаром вийшла заміж.

У Rolling Stone згадали, що у 1976 році писали про життя Стівена Тайлера та Джулії Холкомб. Причому вона сама розповідала журналістам про стосунки зі співаком. В автобіографії рок-музикант згадує, що майже одружився з нареченою-підлітком. За словами Стівена Тайлера, батьки дівчини полюбили його та підписали документи про опіку, щоб він міг взяти її з собою у тур.

Треба сказати, що в позові не названо відповідача – він позначений літерами та цифрами, щоб зберегти анонімність. Але історія Джулії Холкомб була досить гучною у 1970-х роках.

Читайте також: Борислав Береза показав самогубця Путіна на новорічній ялинці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: