Борислав Береза показав самогубця Путіна на новорічній ялинці

Підписники пишуть Березі: Бажаю, щоб ця новорічна іграшка, стала нам новорічним подарунком
фото з відкритих джерел

Не всім українцям сподобалася ідея приносити такі прикраси у свій дім

Громадський діяч на колишній нардеп Борислав Береза похизувався на своїй сторінці в соціальній мережі новорічною іграшкою, якою, за його словами, прикрасив ялинку. На фото, яке опубліковане на сторінці політика, зображений повішений Путін, в руках агресор тримає прапори Росії та Радянського союзу.

Підписники по-різному відреагували на знімок, який виклав Борислав. Одні запитують у нього, де можна купити таку іграшку. Інші зауважують, що такому бридкому персонажу не місце на новорічній ялинці: «Хто б його на ялинку вішав? Ялинка прикрашається, а його глибоко вниз», «Цю наволоч на ялинку вішати не можна, його місце в сільському сортирі в дірці».

Деякі підписники Берези бажають, щоб ідея, яка вкладена авторами в іграшку, нарешті здійснилася: «Бажаю, щоб ця новорічна іграшка, стала нам новорічним подарунком... Щоб та худоба, здохла насправді». «А він чіпкий. Навіть після шибениці прапорець тримає!», «Він один? А як його команда? Скабейка, шойгу», – пишуть в коментарях Березі.

Раніше «Главком» писав, що Борислав Береза, який разом з Русланою Писанкою грав у виставі «Толік-молочар» розповів, що і на собі випробував командирський характер акторки, яка через важку хворобу померла влітку: «Причому так дивно: коли вона лаялася (а робила це дуже смачно!) всі одразу починали робити все, як треба. Мені робила зауваження: «Береза, не перегравай, ти не у Раді! Не тримай такі довгі паузи, ти не Суханов (телеведучий Суханов зіграв головну роль у виставі – Ред.). А пізніше вона несподівано стала звати мене Славою, і я відчув, що ми стали близькими людьми».

Читайте також: Міша Крупін з «Корупції» під час ракетної атаки на скрипці зіграв гімн України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: