Легендарний рок-гурт Kiss дав свій останній концерт (фото, відео)

Kiss дав останній концерт
фото з відкритих джерел

На честь Kiss влада Нью-Йорка підсвітила Empire State Building зображенням артистів

Знаменитий американський рок-гурт Kiss виступив зі своїм останнім концертом, яким завершив 50-річну кар'єру. Фото і відео з цієї події поширили користувачі соцмереж.

Легенди глем-року виступили у своєму рідному місті – Нью-Йорку, на арені Madison Square Garden. Концерт Kiss став завершальним у тривалому прощальному турі End Of The Road, який стартував ще у 2019 році, але був перерваний через пандемію Covid-19. Зокрема, 16 травня 2019 року   гурт виступив і в Києві.

На честь Kiss влада Нью-Йорка підсвітила Empire State Building зображенням артистів, які розпочали свою славетну кар'єру ще у 1973 році й завоювали серця мільйонів людей.

За 50 років творчого шляху Kiss став одним із найуспішніших та найвідоміших гуртів в історії не лише року, а й усієї музичної індустрії. Колектив продав понад 75 млн записів у всьому світі, записав низку «золотих» та «платинових» альбомів, а у 2014 році був включений до Зали слави рок-н-роллу. Серед їхніх найвідоміших пісень – «Rock and Roll All Nite», «I Was Made for Lovin' You» і «Detroit Rock City».

Також музиканти запам'яталися фанатам неповторним іміджем, яким досі надихаються у всьому світі.

Нагадаємо, що Майкл Джексон посів перше місце у списку найоплачуваніших мертвих знаменитостей за версією журналу Forbes. 

Читайте також: Яку музику українці найчастіше слухали у 2023 році: рейтинг музичних сервісів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: