Російська артистка родом з Києва під час виступу в Москві заговорила українською

У своєму виступі гумористка несподівано переходила на рідну мову
Фото: скріншот відео За склом

Росіяни негайно звинуватили артистку у «підтримці України»

Російська гумористка Клара Новікова, яка народилася і виросла у Києві, а також працювала у багатьох українських філармоніях, дала сольний концерт у Москві і вляпалась у скандал. Зокрема, вона переходила на українську мову, а на великому екрані за артисткою з'явилося зображення синьо-жовтого прапора, повідомили російські ЗМІ і звинуватили артистку у «підтримці України».

У відповідь Новікова поспішила виправдатися за демонстрацію українського прапора на своєму концерті – вона заявила, що, мовляв, «нічого не знала». В той самий час у своєму виступі артистка згадала, що українська – зовсім не російська, і несподівано переходила на рідну мову.

«Я киянка. Я виросла і закінчила 145-ту математичну республіканську школу в Києві... Дякую вам дуже! Я розмовляю українською мовою!» – йшлося у монолозі Новікової.

У російських ЗМІ також повідомили, що за спиною артистки показували фотографії київських вулиць, а в якийсь момент вивели на екран знімок прапора України. У росіян це викликало неабияке занепокоєння, але Новікова відхрестилася від слайд-шоу на концерті.

«Ніякого прапора України я не показувала. У мене такого немає в концерті! Хр*н його знає, може мені якийсь слайд і повісили? Я ж спиною стою до екрану! Це що, мій зал? У мене на концертів ніколи не буває «екранів». Я на репетиції переглянула всі слайди, які мені запропонували. Прапора я там не бачила. І взагалі у мене вперше в цій залі був концерт», –виправдалася гумористка.

Варто додати, що, не дивлячись на розповіді Новікової про любов до Києва, за роки російської агресії проти України вона жодного разу не стала на захист рідної країни. Ба більше, зірка відвідувала анексований Крим, за що була внесена до бази «Миротворець», а також заявляла, що «Україна та Росія – один народ, адже мова теж одна».

Читайте також: 76-річна Клара Новікова осоромилася перед молодим коханцем: в магазині запитали пенсійне

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: