Хто став найбільш високооплачуваною мертвою знаменитістю у 2023 році: рейтинг Forbes

Джексон за минулий рік заробив $115 млн
фото з відкритих джерел

За останній рік загальна сума доходів 13 найбільш високооплачуваних мертвих знаменитостей скоротилася на 70%

Майкл Джексон посів перше місце у списку найоплачуваніших мертвих знаменитостей за версією журналу Forbes. Рейтинг опубліковано на сайті видання.

За даними журналу, за останній рік загальна сума доходів 13 найбільш високооплачуваних мертвих знаменитостей скоротилася на 70% порівняно з торішніми показниками і склала $470 млн. Різке зниження доходів частково пояснюється падінням продажів музичних каталогів. Однак більша частина знаменитостей, що пішли з життя, збільшили свій стан завдяки продажу їх інтелектуальної власності.

Джексон за минулий рік заробив $115 млн. Ця сума включає виторг у розмірі $85 млн від бродвейського мюзиклу MJ: The Musical, присвяченого життю та творчості співака. Крім того, Джексон заробив мільйони на спектаклі Michael Jackson: One канадського Cirque du Soleil.

На другому місці в списку Forbes опинився музикант Елвіс Преслі, який за останній рік заробив $100 млн. Основним джерелом його доходу є маєток у Мемфісі (штат Теннессі), який за останні 12 місяців відвідали близько 600 тис. осіб. Третє місце посів один із засновників та клавішник The Doors Рей Манзарек, статки якого зросли за рік на $45 млн.

До списку Forbes також увійшли дитячий письменник Доктор Сьюз, який «розбагатів» за рік на $40 млн, художник-карикатурист Чарльз Шульц з $30 млн, а також Прінс, Вітні Х'юстон, Джон Леннон, співак Боб Марлі та Бінг Кросбі.

Замикають рейтинг гітарист The Beatles Джордж Харрісон, гольфіст Арнольд Палмер та Мерилін Монро.

Нагадаємо, Майкла Джексона неодноразово звинувачували у педофілії. Вперше Джексона звинуватили в педофілії 1993 року. Співак нібито домагався до Джордана Чандлера, якому на той момент було 13 років. Врешті справу закрили. 2003 року декілька людей знову висунули звинувачення проти Джексона, однак згодом вони відмовилися від звинувачень.

До слова, 2024 року світ побачить автобіографічний фільм про Майкла Джексона, де музиканта зіграє його племінник-копія. У стрічці обіцяють також зачепити тему звинувачення в педофілії артиста.

Читайте також: Новий докфільм про Джексона зруйнував кар'єру режисера «Покидаючи Неверленд»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: