Квитки на концерти Адель продають за шалені гроші: в чому причина

Квитки були розкуплені за лічені хвилини після відкриття продажу
фото з відкритих джерел

Адель тривалий час не була в турі та не давала публічні концерти

Британська співачка Адель починає тур виступів. Багаторазова лауреатка «Греммі» відіграє 32 концерти. Квитків на прем’єрний виступ вже не знайти, тому перекупники продають їх за шалені гроші, пише таблоїд The Mirror.

У театрі The Colosseum виконавиця даватиме концерти до 25 березня 2023 року. Найдешевші квитки на задній ряд коштують $670. Але на спеціалізованих сайтах їх перепродують в десять разів дорожче. Проте навіть попри таку ціну на квитки, їх активно розкуповують. Все через те, що Адель тривалий час не була в турі та не давала публічні концерти.

За перший ряд відданим фанатам доведеться заплатити $46 тис. (1 млн 700 тис. грн), іншого виходу, якщо сильно хочеться потрапити на концерт – немає, оскільки квитки були розкуплені за лічені хвилини після відкриття продажу. Спочатку вони коштували від $86 до $681.

Раніше «Главком» писав, що мережу підірвало відео, на якому американська співачка Кеті Перрі тривалий час на сцені не могла відкрити одне око. Користувачі соцмереж почали приписувати суперзірці різноманітні діагнози, такі, наприклад, як параліч обличчя. Пізніше співачка прокоментувала інцидент в своїй соцмережі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: