У відомого актора Тіма Рота помер молодший син

Тім Рот повідомив про смерть сина
фото з відкритих джерел

Музикант Кормак Рот довгий час боровся з раком

У англійської кінозірки Тіма Рота помер молодший син, якому було всього 25 років. Музикант Кормак Рот довгий час боровся з раком. Сьогодні родина повідомила про його смерть, яка сталася 16 жовтня.

«Він був дикою, електричною кулею енергії, і його дух був наповнений світлом і добротою, – написали його батьки, Тім і Ніккі Рот. – Яким би диким він не був, Кормак також був втіленням доброти. Ніжна душа, яка принесла стільки щастя та надії оточуючим. Горе приходить хвилями, разом зі сльозами та сміхом, коли ми думаємо про цього чудового хлопчика та його 25 років і 10 місяців».

Кормак Рот був талановитим гітаристом, композитором і продюсером, випускником Беннінгтонського коледжу, повідомляє Variety. Рівно рік тому, у листопаді 2021 року, він повідомив у своєму профілі в Інстаграм, що у нього виявили запущену стадію раку. «Я втратив половину свого слуху, 30 кг своєї ваги, мою впевненість, і я продовжуватиму цей вбивчий шлях, доки не зможу якимось чином його зупинити», – написав Кормак, уточнивши, що хвороба не забрала його бажання жити і його любов до музики.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от CORM (@cormacroth)

Кормак Рот випустив свій альбом Python до 2018 року, а у 2020 році написав музику до фільму «Новий порядок» мексиканського режисера Мішеля Франко.

Англійський актор Тім Рот – зірка таких фільмів, як «Кримінал», «Маленька Одеса», «Легенда про піаніста», «Планета мавп», «Огидна вісімка», «Шань-Чі і легенда про десятку». Кільця». Він знімається з такими режисерами, як Квентін Тарантіно, Вуді Аллен, Френсіс Форд Коппола, Джузеппе Торнаторе, Тім Бертон, Міхаель Ханеке.

Рот одружився з Нікі Батлер у 1993 році, і вони мають двох синів, Тімоті Хантера та Кормака, названих на честь улюблених авторів пари Хантера С. Томпсона та Кормака Маккарті. У Рота також є ще один син від попередніх стосунків.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: