Акторка Алимова показала брата, якого взяли в полон в Маріуполі

Поліцейський Олексій Портний – полонений Росії
фото з відкритих джерел

З Олексієм майже немає зв'язку, а організації з порятунку не можуть дати чіткої відповіді про повернення правоохоронця додому

Українська акторка Альона Алимова, що зіграла Катерину у скетчкомі «Коли ми вдома», попросила розголосу для історії про її брата-поліцейського Алексія Портного. Чоловіка російські окупанти взяли в полон у Маріуполі. Алимова уточнила, що він вже 225 днів перебуває в руках загарбників.

З Олексієм майже немає зв'язку, а організації з порятунку не можуть дати чіткої відповіді про повернення правоохоронця додому, тому акторка звернулася до суспільства. Відповідний допис з'явився в її Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alyona Alymova (Yudashkina) (@alymova_alyona)

«Портний Олексій Ілліч. Працівник Національної поліції України. Патрульний поліцейський, який лише 5 місяців проходив службу. Поїхавши 10 березня на евакуацію мирного населення Маріуполя, потрапив у полон. І вже 7 місяців перебуває там. Жодна організація не дає відповіді», – поскаржилася Алимова.

Алимова наголосила, що росіяни багато місяців не дозволяли полоненому виходити на зв'язок з рідними і тільки нещодавно знаменитість отримала змогу з ним листуватися.

«Я раділа крізь сльози. Ті, хто бережуть наш спокій, повинні перебувати вдома і нести службу», – додала Алимова, закликавши надати розголосу її історії та звернути увагу на неї Міністерства оборони України.

Акторка Алимова показала брата, якого взяли в полон в Маріуполі фото 1

Жінка показала документ, де йдеться про те, що Олексій Портний перебуває в виправній колонії міста Горлівка Донецької області. Його затримали в Маріуполі 11 березня, звідки привезли у так звану «ДНР».

Додамо, що дружина звільненого з полону командира полку «Азов» Дениса Прокопенка, український ілюстратор Катерина Прокопенко 22 жовтня розмістила в Instagram ілюстрацію. Малюнок присвячений українським захисникам, які перебувають у полоні.

Читайте також: Перемога України над Росією. У Києві з’явився символічний мурал (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: