Кеті Перрі вперше прокоментувала відео інциденту на сцені, яке стало вірусним в мережі

Перрі вирішила пояснити, що насправді сталося із її оком
фото з відкритих джерел

У співачки прямо під час концерту перестало відкриватися око

Американська співачка Кеті Перрі на днях потрапила у неприємну ситуацію на своєму концерті у Лас-Вегасі. Під час виступу у зірки несподівано перестало відкриватися праве око. Глядачі зняли інцидент з артисткою на відео та виклали в мережу. Перрі вирішила пояснити, що насправді сталося із її оком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KATY PERRY (@katyperry)

У ролику можна побачити, що співачка старається виправити проблему – у неї починає моргати око, яке вона намагається відкрити, натискаючи на скроню. Складається враження, що частина обличчя артистки паралізована, проте сама вона абсолютно спокійна, здається, що Кеті вже справлялася з такою проблемою. Деякі шанувальники артистки припускають, що це наслідки вакцини від коронавірусу, тоді як інші пов’язують це з ін'єкціями краси.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала відео, яке стало вірусним, та заявила, що «моргаюче око» було частиною шоу і звичайним трюком, адже вона виступала в образі ляльки.

«Вітаю всіх моїх любителів теорій змови, які прийдуть подивитися на мій трюк зі зламаним ляльковим оком у реальному житті у Вегасі наступного року», – написала Кеті Перрі та анонсувала концерти у 2023 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: