У Кеті Перрі перестало відкриватися око на сцені під час концерту (відео)

Співачка раніше розповідала про проблеми з цим оком
фото з відкритих джерел

Артистка налякала прихильників дивною поведінкою на сцені

Американська співачка Кеті Перрі потрапила у неприємну ситуацію на своєму концерті у Лас-Вегасі. Під час виступу у зірки несподівано перестало відкриватися праве око. Глядачі зняли інцидент з артисткою на відео та виклали в мережу.

У ролику можна побачити, що співачка старається виправити проблему – у неї починає моргати око, яке вона намагається відкрити, натискаючи на скроню. Складається враження, що частина обличчя артистки паралізована, проте сама вона абсолютно спокійна, здається, що Кеті вже справлялася з такою проблемою. Деякі шанувальники артистки припускають, що це наслідки вакцини від коронавірусу, тоді як інші пов’язують це з ін'єкціями краси.

Також у мережі згадали про Джастіна Бібера, який страждає від синдрому Рамзі Ганта, схожого на параліч Белла. У червні 2022 року його обличчя було частково паралізоване, і на кадрах, що розлетілися в мережі, було видно, що одна сторона його обличчя не взаємодіяла з іншою.

Раніше Перрі розповідала про проблеми з правим оком. Зокрема, у 2021 році в шоу «Американський ідол» співачка зізналася про це одному з учасників, який намагався приховати хворобу очей за допомогою великого капелюха. Тоді вона повідомила, що страждає на косоокість.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: