Том Круз пропустив «Оскар», щоб уникнути зустрічі із жінкою з минулого

фото з відкритих джерел

Артист не прийшов, щоб уникнути «незручної зустрічі» з колишньою дружиною

Голлівудський актор Том Круз мав бути присутнім на церемонії вручення премій «Оскар», однак ознайомившись зі списком гостей, відмовився бути присутнім на заході.

Круз мав бути одним із головних гостей на церемонії – новий фільм за його участю «Топ Ган 2: Меверік» боровся за шість статуеток (правда, отримав лише одну – за найкращий звук).

Британське видання Daily Mail пише, що артист пропустив церемонію, щоб уникнути «незручної зустрічі» з колишньою дружиною Ніколь Кідман. Хоча пара розлучилася понад 20 років тому, їх зазвичай запрошують окремо на публічні заходи. Якщо є Том Круз, то Ніколь Кідман не буде, і – навпаки.

Раніше «Главком» писав, що українці напередодні вручення премій закликали не давати фільму з Томом Крузом «Оскар» через зв'язок з російським олігархом. «Ми закликаємо академію: відкрито відкидати фільми з будь-якими прямими чи непрямими інвестиціями від російських бізнесменів, переглянути можливість фільму «Топ Ган 2: Меверік» бути представленим на 95-й церемонії вручення премії «Оскар» з цієї причини», – йдеться у зверненні українців до американської академії кінематографічних мистецтв та наук. Риболовлєв є одним із найбагатших російських олігархів і відомим близьким другом і бізнес-партнером Юрія Трутнєва, віцепрем'єр-міністра РФ.

Читайте також: Сукня українського бренду Lever Couture стала мемом на «Оскарі»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: