З наркозу вийшла. Продюсерка Мозгова потрапила на операційний стіл

фото з відкритих джерел

Олена Мозгова перенесла хірургічне втручання

Продюсерка Олена Мозгова на своїй сторінці виклала фото з лікарні. Артистка перенесла хірургічне встручання. Мозгова заспокоїла шанувальників: вона під наглядом лікарів.

Деталями операції Олена не поділилася, але показала перші фото лікарняного ліжка та себе під крапельницею. «Все буде добре. З наркозу вийшла», – коротко написала Мозгова під фото. Згодом продюсерка долдала, що після операції почувається добре і вже готова продовжувати волонтерську діяльність.

«І поки я тут лежу в лікарні, але думками вже вдома, бо частина одягу для поранених прийшла, сьгодні доїдуть шкарпетки і можна відправляти все разом у шпиталь. Там чекають. І тому ранком, після огляду помчу додому відправити то все», – написала Мозгова.

Раніше «Главком» писав, що продюсерка та дочка легендарного музиканта Олена Мозгова на своїй сторінці в соцмережі опублікувала гнівний допис, обурившись тим, що її колеги публічно виставляють фото грамот і нагород за підтримку ЗСУ. Мозгова вважає, що за подібні публікації має бути соромно.

Читайте також: ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: