«Відштовхнемо – і з того боку радо приймуть». Фоззі сказав, що робити з артистами на кшталт Лободи

Артист вважає, що таким виконавцям як Світлана Лобода, яка довго тішила російську публіку, потрібно дати шанс вибачитися
фото з відкритих джерел

Виконавець вважає, що з артистами, які мають неоднозначну репутацію, потрібно якось уживатися

Український співак Олександр Федоренко, відомий як Фоззі з гурту ТНМК, в інтерв’ю, яке незабаром вийде на «Главкомі»,  висловив свою думку щодо артистів, які виступали в Росії, а зараз раптово стали патріотами України.

Артист вважає, що таким виконавцям як Світлана Лобода, яка довго тішила російську публіку та неодноразово потрапляла в скандальні ситуації, потрібно дати шанс вибачитися, бо ж кожна людина може помилитися. Проте артист переконаний: у випадку, якщо українці таких персонажів відштовхнуть, то вони, скоріш за все, знайдуть своє місце по ту сторону барикад.

«Відштовхнемо – і з того боку радо приймуть». Фоззі сказав, що робити з артистами на кшталт Лободи фото 1

«Нам все одно ж бажано збиратися разом. Бачив анонс концерту на підтримку Охматдиту. Мене також дуже обурила ця історія. Але знов таки, стратегічно, у теорії, нам всім з цим якось треба буде уживатися. Відштовхнемо таких артистів від себе – і з того боку їх радо приймуть», –  наголосив Фоззі.

Додамо, що Фоззі розповів про ті важливі зміни, які відбулися в Харкові після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, а також висловив свою думку щодо волонтерства та важливих процесів українізації.

Читайте також: «Лиже дупу Путін»: Фагот засудив українців, які ходять на концерти Басти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: