Коля Cерга шокував новиною: На звільнених територіях багато лояльних до РФ українців

Коля Серга з музикантами
фото з відкритих джерел

Музикант розповів про свої поїздки на звільнені від окупантів території України

Музикант та відомий телеведучий Коля Серга їздить з виступами на передову, а також на звільнені від російських військових території України. Як розповів музикант в ефірі національного телемарафону, нещодавно він побував з «Культурним десантом» у деокупованих містах та селищах Харківщини. В ефірі Серга розповів про невтішні спостереження в поїздці.

Не всі мешканці, які перебували довгий час в окупації, розуміють, хто є ворогом – російська пропаганда певною мірою вплинула на людей.

«Коли ми їхали туди, нам сказали, що дуже високий відсоток проросійськи налаштованих людей. Ми коли приїхали туди і почали спілкуватися, ми зрозуміли, що ця статистика базується на тому, що люди були під тотальною окупацією. Ми знаємо, наскільки сильно Росія працює в напрямку пропаганди. Тому дійсно, вони зараз не розуміють до кінця, хто є ворог. Не всі розуміють», – розповів Серга.

«Ми зрозуміли, що зараз потрібно їм нагадати, хто є друг. Ми робимо багато цікавих заходів із підтримки жителів деокупованих українських міст. Завтра їдемо на три дні туди – Куп'янськ, Балаклія та Ізюм. Їдемо з художниками вуличними. Будемо малювати дуже добрі, сильні і патріотичні графіті на вулицях міст»,  – додав артист.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: