Ексдиректор Ротару розповів, скільки заробляла за виступ в РФ і згадав Новий рік для Кадирова

Софія Ротару до кінця минулого року їздила виступати в Москву
фото з відкритих джерел

За словами Лаврова, Ротару не так важливі гроші за виступи

Співачка Софія Ротару, незважаючи на численні пропозиції, наразі відмовляється виступати Росії. Про це розповів колишній директор Софії Ротару Сергій Лавров. Саме він раніше організовував виступи української зірки у РФ.

За словами Лаврова, дзвінки від замовників йому лунають постійно, але Ротару обрала інший шлях: «Софія Михайлівна завжди була принциповою. Якщо вона не хоче виступати, її ні за які гроші не витягнеш на сцену. У такі моменти вона навіть не дає замовникам озвучити ціну. «Наразі не час виступати, – каже мені в такі моменти Софія Михайлівна. – Ти не бачиш, що відбувається? Я сказала ні, не поїду».

Він також розповів, що всупереч чуткам, Ротару не так важливі гроші за виступи. Вона спокійно може відмовитися від великого гонорару та виступу на корпоративі, промінявши все це на тихе та спокійне святкування вдома у родинному колі. Наприклад, кілька років тому виступити у Чечні її запрошував сумнозвісний Рамзан Кадиров. Ротару сказала, що вже покликала на Новий рік братів та сестер, тож покинути сім'ю не може. Їй запропонували приїжджати всією ріднею, але вона відкинула цю пропоцизію.

Журналісти запитали у колишнього директора Ротару, яку сумму вона брала за корпоратив у новорічні свята. Лавров каже, що раніше ця цифра стартувала від 100 тисяч євро.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: