Сергій Притула розпочав «збір помсти»

Сергій Притула: Буде помста, будуть горіти!
фото з відкритих джерел

Телеведучий та волонтер разом з відомим активістом  Стерненком розпочав новий масштабний збір

Телеведучий та волонтер Сергій Притула відреагував на масовий ракетний удар росіян по Україні, оголосивши про початок збору на техніку, яка помститься РФ. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

Сергій Притула разом з активістом Сергієм Стерненком розпочав збір коштів на придбання дронів-камікадзе: «Ми планували із Сергієм Стерненком розпочати цей збір 12 жовтня, але бункерний виродок вніс свої корективи. Розпочинаємо вже! Збираємо на українські дрони-камікадзе RAM ІІ UAV. Буде «бавовна». Буде боляче. Буде помста. Будуть горіти!» – написав Притула.

Сьогодні вранці Росія завдала низки ракетних ударів по Києву, зокрема, по центру столиці. Вибухи пролунали у різних містах нашої країни, відомо про загиблих та постраждалих. Раніше «Главком» повідомляв, як українські зірки гнівно відреагували на трагедію.

Зокрема телеведучий Анатолій Анатоліч показав дитячий майданчик в цкентрі Києва: «Дитячий майданчик в центрі європейської столиці. Навіть не завод, чи так званий об'єкт інфраструктури. Просто місто, просто люди. Ми все давно все розуміємо, але що треба, щоб це нарешті зрозуміли європейці? Те, що з ними немає про що говорити. Немає що вирішувати, тільки відгородитися стіною, щоб вони не могли шкодити світу. Шкодити цивілізації».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: