Олена Зеленська виклала в мережу фото в кольє за 65 тисяч гривень

Зеленська доповнила образ золотим кольє від українського бренда
Фото: ФБ Зеленської

Вбрання дружини президента прикрашало елегантне золотисте кольє з червоним декором

Перша леді України Олена Зеленська на своїй сторінці у Фейсбук виклала новий знімок, на якому постала в чорній блузці з вишивкою та рукавами-ліхтариками. Свій образ дружина президента доповнила прикрасою у вигляді гілочки калини.

Зеленська приміряла золоте кольє із червоними коралами від українського ювелірного бренда Sova. На сайті компанії зазначено, що вартість такої прикраси становить 64 990 грн.

Олена Зеленська любить цікаві деталі. Нещодавно на міжнародному форумі в Дубаї перша леді приймала нагороду «Смолоскип свободи» з рук Гілларі Клінтон. Для урочистості Олена обрала чорно-білий елегантний образ. В якості прикраси – вінтажну золоту брошку Yves Saint Laurent, яка виготовлена в минулому столітті.

На зустріч з першою леді Латвії на початку березня Олена Зеленська одягла особливий піджак з вишивкою. Це вишивка ручної роботи синім шовком і люрексом. Можна помітити, що Зеленська вже дуже любить це вбрання. Брючний костюм темно-синього кольору створив український дизайнер Артем Климчук. Олена вже не вперше приміряє цей образ. В 2021 році, коли перебувала з чоловіком з робочим візитом у США, під час однієї із зустрічей вона одягала цей самий піджак, але тоді – зі спідницею-олівцем. Через два місяці у такому вбранні перша леді прибула до Львова на регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». А в листопаді 2022 року Олена знову повторила образ.

Читайте також: Як Кейт Міддлтон виглядатиме в старості: фото її матері, яке вразило шанувальників

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: