Вакарчук та Сенцов із сином зустрілися в київській кав’ярні (фото)

Вакарчук виклав спільне фото, зроблене в одній зі столичних кав’ярень
Фото: Інстаграм Вакарчука

Вакарчук виклав в мережу спільне фото з Сенцовим та його сином

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зустрівся у Києві з Олегом Сенцовим та його сім’єю. Колишній політв'язень Кремля, режисер, а тепер військовий Олег Сенцов, що із початку повномасштабного вторгнення захищає Україну, нещодавно вперше побачив сина, якому вже виповнилося три місяці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

На сторінці в соцмережі Вакарчук виклав спільне фото, зроблене в одній зі столичних кав’ярень. «Олег на пару днів в Києві. Я на пару днів в Києві. Слава Богу, змогли перетнутись з ним, його дружиною Веронікою і, навіть, Дем‘яном. Встигли поговорити про все: фронт, військову підготовку, творчість і безсонні батьківські ночі. Я дуже люблю щирих людей. Щирих і пасіонарних. Поруч з такими відчуваєш справжній зміст життя. Разом до Перемоги! А Дем’ян най росте здоровий щасливий. Будуть колись з моїм Іваном у футбол грати».

Нагадаємо, у грудні Сенцов вчетверте став батьком. Хлопчик народився в США, але отримав українське громадянство. Нещодавно дружина українського режисера з їхнім маленьким сином повернулися до України. Про це Вероніка Вельч написала в соцмережі. Також вона опублікувала фото, як з крихітним сином Дем'яном добирається додому в потязі.

Святослав Вакарчук став батьком вдруге влітку минулого року. Продюсерка Євгенія Яцута народила йому дочку Соломію. А роком раніше у музиканта з'явився первісток Іван – названий на честь батька Святослава. Вакарчук вперше показав фото зі своїм сином, коли малому виповнився рік.

Читайте також: Колеги з «Дизель Шоу» згадують Марину Поплавську, яка загинула в страшній аварії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: