Кішка Тейлор Свіфт увійшла у трійку найбагатших тварин світу

Співачку не дарма прозвали «королевою кішок»
фото з відкритих джерел

 

Кішку породи шотландська весловуха на ім'я Олівія Бенсон оцінюють у 97 мільйонів доларів

Кішка співачки Тейлор Свіфт потрапила у трійку найбагатших тварин світу. Експерти оцінили капітал домашньої звіринки породи шотландська весловуха у 97 мільйонів доларів.

Відповідно до рейтингу The Ultimate Pet Rich List, кішка на ім'я Олівія Бенсон є третім найбагатшим домашнім улюбленцем у світі. Укладачі рейтингу зазначають: «З колосальним капіталом у 97 мільйонів доларів Олівія досягла успіху за межами світу впливу Instagram. Шотландська висловуха заробила свої статки, знявшись разом зі своїм власником у кількох музичних відео, створила власну лінію товарів і знялася в епізодичних ролях у багатьох високобюджетних рекламах, зокрема для Diet Coke і Ned Sneakers».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Taylor Swift (@taylorswift)

Перше місце в списку найбагатших домашніх тварин займає німецька вівчарка на ім’я Гюнтер VI, яка належить корпорації Gunther Corporation і коштує 500 мільйонів доларів. Тим часом друге місце займає Нала – кішка з понад 4 мільйонами підписників в Instagram, яка коштує 100 мільйонів доларів. Після кішки Свіфт стоять собаки Опри Вінфрі – Седі, Санні, Лорен, Лейла та Люк, статки яких оцінюють у 30 мільйонів доларів.

Співачку не дарма прозвали «королевою кішок» – вона обожнює своїх двох вихованок і постійно викладає в Instagram фото з ними. Одну з її кішку звуть Мередіт Грей – на честь головної героїні серіалу «Анатомія Грей». А Олівія Бенсон названа на честь персонажа серіалу «Закон і порядок: Спеціальний корпус».

Читайте також: Анджеліна Джолі повечеряла з молоденьким ірландським актором (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: