Данилко здивував зовнішнім виглядом на нацвідборі на Євробачення

Андрій Данілко сидів у фіналі нацвідбору з пластиром на щоці
фото: скриншот трансляції

Епатажний артист розповів, чому сидів із пластирем на щоці протягом усієї трансляції нацвідбору

Один із членів журі Національного відбору Євробачення-2024 Андрій Данилко здивував своїм образом. Зірковий виконавець пояснив, що причиною такому зовнішньому вигляду стала «п’яна бійка».

Данилко судив фіналістів нацвідбору в чорному спортивному костюмі та кепці з маскою. Епатажності образу артист додав завдяки обручу на голові у вигляді вушок Мінні Маус та з рожевим бантиком. Та найбільше глядачів здивував пластир на його лівій щоці, із яким співак просидів усю трансляцію.

На запитання фанатів про те, що сталося з артистом, він віджартувався, що напередодні мав «п'яну бійку».

«Знаєте, я вам скажу. Як би так сказати… Загалом, була проблема, і я її вирішив таким способом. Що не можна було мазати гримом. П'яна бійка у мене була», – сказав Данилко.

Нагадаємо, що Українці 3 лютого обирають представника країни на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024 у Мальме. Голосувати за своїх фаворитів можна було через застосунок «Дія». Проте застосунок, схоже, не витримав напливу охочих віддати свій голос і «впав». Через це голосування за переможця нацвідбору «Євробачення» продовжено: воно триватиме до 19:00, 4 лютого. 

До слова, трансляція Національного відбору Євробачення-2024 цьогоріч запам'яталася глядачам не лише колапсом голосування за артистів у застосунку «Дія». Мережа обговорює ще кілька нюансів, які були помітні під час ефіру.

Як відомо, ведучими нацвідбору цьогоріч стали співачка Юлія Саніна, гуморист Василь Байдак та ведучий Тімур Мірошниченко. Судитили учасників: Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець, який також жодного стосунку до конкурсу не мав.

Нагадаємо, що Румунія відмовилася від участі у «Євробаченні-2024». Зазначається, що цього року TVR направить кошти на інші пріоритетні виробництва та проєкти. Серед них, зокрема, трансляція літніх Олімпійських ігор у Парижі та продовження інвестицій у нову штаб-квартиру TVR Craiova.

Також стало відомо, яка країна візьме участь у Євробаченні вперше за 31 рік.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: