Гурт Kazka виступив у Токіо з японською суперзіркою (відео)

Гурт Kazka під час концерту в Токіо виступив на одній сцені з легендарним японським музикантом Сугізо
фото: Instagram

Гурт Kazka разом з японським музикантом вперше презентували спільний трек Peace and Love

Гурт Kazka під час концерту в Токіо виступив на одній сцені з легендарним японським музикантом Сугізо. Фрагмент виступу солістка гурту Олександра Зарицька опублікувала в Instagram.

Під час виступу гурт Kazka разом з музикантом вперше презентували спільний трек Peace and Love, реліз якого відбудеться досить скоро.

«Ранкові новини від гурту Kazka. По-перше, вчора у Токіо дали концерт разом з японською суперзіркою, неймовірним та, не побоюсь цього слова, легендарним Суґізо, який дуже підтримує Україну сьогодні. Це було незабутньо! По-друге, під час виступу ми вперше презентували наш спільний з ним трек, реліз якого відбудеться ось-ось. Шукайте шматочок у каруселі. Нас зустрічали дуже круто і тепло!» – зазначила Олександра.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений KAZKA (@kazka.band)

Крім концерту гурт Kazka відвідав дипломатичні зустрічі, івенти для українців, музичні заходи. Попереду ще декілька днів та важливий симпозіум в Університеті ООН і ще один концерт у Токіо.

Сугізо, справжнє ім'я якого Юні Сугіхара, 54 роки. Він скрипаль та гітарист популярного рок-гурту Luna Sea. Його також знають, як композитора і продюсера заставок до відомих аніме, таких як «Зошит смерті» та «Наруто».

Раніше повідомлялося, що гурт ТіК 30 червня презентував новий альбом «18+», до якого увійшла  пісня «Кацапи» із потужним змістом, що адресований росіянам.

Читайте також: Дантес знявся голим у відео: що тільки не зробиш заради донатів (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: