В кишені $20 тис. Гордон бідкається, що доводиться розпродувати дорогі машини

фото з відкритих джерел

Телеграм-канали шуткують, що небідний журналіст та блогер вже їздить на метро

Відомий журналіст та блогер Дмитро Гордон в одному зі своїх нещодавніх прямих ефірів несподівано почав жалітися на камеру, як непросто йому нині живеться.

«У мене в кишені $20 тис. Нерухомість не працює, не здається майже вся, а те, що здається, йде на оплату великих комунальних платежів. І все, ми припливли. Довелося продати одну машину – мій знаменитий Майбах, зараз продаю другу – позашляховик Мерседес, бо – так, не вистачає. Скільком людям ми допомагаємо, не афішуючи цього», – розповів Гордон. Дружина блогера – відома журналістка Олеся Бацман, яка теж брала участь в запису програми, слухаючи це, ствердно кивала головою. Телеграм-канали, розміщуючи це відео, шуткують, що Дмитро тепер ймовірно їздить на метро.

Як відомо, Гордон – дуже небідна людина, він не заперечує, що свої статки заробив не в журналістиці. В одному з інтерв'ю Дмитро розповідав, як накупив стільки нерухомості: «Я брав кредити. Купляв нерухомість, здавав в аренду і гасив кредити. Я завжди винен банку, в мене і зараз кілька кредитів. Сама велика позика, яку брав, $13 млн.». Гордон любив розповідати про квартиру, яку купив через власне агентство нерухомості за 750 тисяч, а через рік продав вдвічі дорожче.

Треба сказати, що блогер і раніше жалівся на те, що нині ринок нерухомості – не такий вигідний бізнес, як в минулому. Тому бідкання про те, що «все пропало», не виключно – перебільшення. «До пандемії я почав позбавлятися великих примыщень. І був правий. У пандемію виявилось, що торгові приміщення закриваються на локдаун. Те, що здавалося під офіси – також проблема, бо люди пішли на віддалення. І їм там сподобалося. В Америці офісні хмарочоси стоять порожні – у Києві та сама ситуація. Філософія на сьогоднішній день – однокімнатні квартири у хороших будинках, там чудова окупність, торгові приміщення на перших поверхах у закритих мікрорайонах. Позбавлення від неліквідної нерухомості, яка застаріла, та придбання нерухомості сьогоднішнього та завтрашнього дня – така нині тактика», – розповідав Гордон.

А раніше в бесідах з журналістами Гродон навпаки любив розповідати, як добре йому живеться. «Я люблю сісти в машину і витягнути ноги, відчувати себе просторно. Вона має бути вкеликою», – це про Майбах. «Автобус вам не підходить для цього?» – пошуткувала ведуча телеінтерв'ю. «Я не намагався», – відповідає Гордон. «Скільки грошей на місяць вам приносить нерохумість?» – це з того ж інтерв'ю. «Честно кажучи, не рахував. Я взагалі не підраховую, скільки заробляю в місяць або рік. Це свобода – я не підраховую». 

Читайте також: Любитель Путіна Депардьє хитро пояснив, чому уникає розмов про війну в Україні

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: