$70 тис. Гордон зізнався, за яке інтерв'ю на ютуб-каналі отримав найбільший заробіток

Гордон: У мене все прозоро
фото з відкритих джерел

Дмитро Гордон зізнався, що його сайт нині є збитковим

Журналіст та відомий блогер Дмитро Гордон в інтерв'ю Ганні Олицькій розповів про свої теперешні заробітки.

Гордон зізнався, скільки заробляє на YouTube. «Монетизація впала. Але щось заробляю. На життя таке більш-менш зараз вистачає. У мене було інтерв'ю довоєнне, на якому я заробив 70 тисяч доларів. Із Сергієм Пугачовим. Воно 18 мільйонів зібрало. У мене все прозоро. Чорним налом не займаємось. Нема рекламних контрактів. Ще це й витрати. Сайт сьогодні є збитковим. Реклами немає. Все звалилося», – каже Дмитро Гордон.

Раніше «Главком» писав, що Гордон заявив, що Путін обміняв Медведчука зовсім не тому, що кумається з ним. Журналіст каже, що між Марченко та Путіним «особливі стосунки», тож кремлівський агресор відгукнувся на її прохання.

«Люди, які знають, кажуть мені, що у Путіна та у дружини Медведчука Оксани Марченко – особливі стосунки. Я пікантно скажу, особливі стосунки. Вперше про це говорю», – розповів Гордон в інтерв'ю Віолетті Логуновій.

За словами Гордона, Медведчук Путіну не потрібен. Мовляв, він знає, що гроші, які виділяв Кремль на протиукраїнську пропаганду, його кум розкрадав.

«Медведчук – крадій. Це людина, яка гроші, виділені на підрив України, крала. Йому виділяли рубль, він витрачав 30 копійок, напевно, а решту забирав собі. Тобто це людина, яка не за цільовим призначенням використала кошти для підриву України. Путін це знає, звісно ж. Так само, як і багато кураторів Медведчука в Росії. Деякі з них, ми знаємо, перебувають під домашнім арештом досі, бо Путін був здивований: як це, вони мені всі казали, що ми тільки зайдемо – і все, хліб, сіль та Україна впаде до ніг. Потім стало зрозуміло, що йому показували потьомкінські села, і один із тих потьомкіних – це Медведчук», – каже Гордон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: