Гордон ошелешив сумою, яку витрачає на родину за кордоном та на себе в Києві

Гордон з дружиною та дітьми – від першого шлюбу та теперішнього союзу
фото з відкритих джерел

Дмитро Гордон каже, що все з війною змінилося, але «до жебрацтва ще далеко»

Тележурналіст та популярний блогер Дмитро Гордон в інтерв'ю ютуб-каналу Слава+ розповів, як непросто йому нині живеться. Журналіст зізнався, що після початку повномасштабного російського вторгнення отримує прибуток лише завдяки своїм ютуб-каналам. Гордон зазначив, що утримує усю свою велику родину.

«В пресі пишуть, що у вас скрутне становище, що ви вже продали один автомобіль, а зараз – інший», – запитав ведучий Слава Дьомін. «В мене завжди була теорія, яка дуже добре працювала в мирний час. Дома ніколи не було кешу, ну можливо тисяч 20-30 доларів про всяк випадок, і ті не завжди. Схема проста: в мене багато нерухомості в Києві, яку я здавав в аренду. Гроші надходили щомісяця, я розплачувався з кредитами. В мене вони є досі. Я брав банківські кредити на нерухомість. Схема проста: якщо з’являється на ринку об’єкт, який мені цікавий, беру кредит в банку під ту нерухомість, що в мене вже є. І все було нормально. Але прийшла війна. І виявилося, що нерухомість зараз не в ціні зовсім, гроші брати, окрім ютубу, немає звідки. Довелося продавати автомобілі. Їздити буду на машині, яку друзі дають. Статки впали у всіх, крім корупціонерів, які заробляють на війні.

Гордон розповів про свої щоденні витрати: «Одяг в мене є, на їжу витрачаю дуже мало, бо їм мало. Всі витрати йдуть на родину. У мене сім'я, з батьками моїми та Олесі, з дітьми, це 12-13 осіб. Скільки їм потрібно грошей для життя за кордоном? Грошей потрібно чимало. На одну особу більше, ніж тисячу доларів. А якщо хтось захворів із людей похилого віку… Це значно більше. Тому я продаю свої автомобілі. Але я не хочу бідкатися, бо багатьом людям не вистачає більше, ніж мені. Все не так, як було раніше, але до жебрацтва ще далеко», – зізнався Гордон.

Відповідаючи на запитання Дьоміна про те, скільки грошей на місяць Гордон витрачав до початку повномасштабної війни, він приголомшив сумою: «Які 5 тисяч доларів? Набагато більше. На мені родина. Мені не вистачить 1 тисячі доларів на себе навіть зараз. А будинок? Податки, люди, які працюють зі мною. Понад 15 тисяч доларів».

Читайте також: Відомий режисер отримав дозвіл на виїзд за кордон, але замість Варшави чкурнув у Москву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: