Герцогиня Кейт Міддлтон телефонує принцу Гаррі ночами: у чому причина

Кейт Міддлтон та принц Гаррі
фото колаж

Кейт спілкувалася з Гаррі під час «пізніх нічних дзвінків», оскільки вона сподівалася «прокласти шлях до довгострокового миру з усією родиною»

Принцеса Уельськ телефонує принцу Гаррі ночами, щоб примиритися. Кейт Міддлтон вживає цей крок, щоб уникнути конфлікту з чоловіком, принцом Вільямом, і активно зв'язується з його молодшим братом пізно ввечері. Про це пише The Mirror.

Джерело пише, що Кейт спілкувалася з Гаррі під час «пізніх нічних дзвінків», оскільки вона сподівалася «прокласти шлях до довгострокового миру з усією родиною». Однак, схоже, її чоловік не розділяє цю ідею.

Вільям «дуже чітко дав зрозуміти, що він ще не готовий сісти з Гаррі», щоб спробувати налагодити їхні зірвані стосунки. Однак вони сказали, що Кейт все ще каже Гаррі, що є багато людей, які «вболівають за його щастя».

Після того як принц Гаррі та Меган Маркл переїхали до США у 2020 році, їх дії спричинили серію скандалів, що підірвали репутацію королівської родини Великобританії. У своїх мемуарах, під назвою «Запасний», автор розкривав інциденти, такі як конфлікти зі старшим братом, суперечки між Меган Маркл та Кейт Міддлтон, а також випадки расової дискримінації в Букінгемському палаці.

Джерело повідомило, що Кейт закликала Гаррі не турбуватися про «тимчасові невдачі» на фоні їхньої скасованої угоди зі Spotify.

Раніше повідомлялося, що дружина британського принца Вільяма, Кейт Міддлтон відвідала традиційну урочисту службу на честь Найшляхетнішого Ордену Підв'язки, що відбулася в каплиці Святого Георгія в Віндзорі. 

Додамо, що принцеса Уельська відвідала музей у центрі британської столиці. Кейт Міддлтон виглядала дуже привабливо в пудровому брючному вбранні.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: