Дуже любив коней та алкоголь: помер найстаріший чоловік планети

Чоловік харучувався тільки місцевими продуктами
фото: Newsflash

У найстарішого чоловіка на планеті залишилося семеро дітей, 25 онуків, 42 правнуки та 11 праправнуків

Хосе Пауліно Гомес, «найстаріший чоловік у світі», помер у Бразилії у віці 127 років. У нього було дві найбільші пристрасті – алкоголь та коні, на яких їздив чи не до кінця свого життя. Про це пише видання Star.

Згідно з письмовими даними, 127-річний чоловік народився до першого в історії футбольного матчу регбійної ліги і був старшим за відкриття рентгенівського знімка. Згідно із записами, Гомес народився 4 серпня 1895 року, і він одружився у віці 22 років, що означає, що, якщо запис правдивий, Хосе – найстаріша людина, яка коли-небудь жила напланеті.

Онука Хосе Еліан Феррейра розповіла місцевим ЗМІ: «Тут, у сільській місцевості, людей зазвичай реєструють, коли вони стають старшими. Згідно із його документами, він дещо молодший, ніж насправді. Тоді нам стало цікаво підтвердити його вік, і ми шукали їх РАЦСі, щоб дізнатися правду», – сказала вона. 

У Хосе залишилося семеро дітей, 25 онуків, 42 правнуки та 11 праправнуків, і його описують як «просту, дуже скромну» людину. Його онука Еліан сказала: «Він був дуже простим, дуже скромним. Його стиль життя полягав в тому, що він не любив нічого індустріалізованого, лише речі з сільської місцевості, природні».

«Він вирощував курей, свиней... Його їжа була вся звідси, місцева, те що вирощено тут. І він завжди любив трохи випити», – зізналась Еліан Феррейра.

Його інша онука Фабіола Олівейра додала, що він обожнював тварин, особливо коней: «Чотири роки тому він перестав їздити верхи. Близько місяця перед смертю пролежав у ліжку. Він залишить багато історій і спогадів для всіх нас», – зазначила жінка.

Нагадаємо, підліток із Блумінгтона, штат Міннесота, США, Айзек Джонсон – власник найбільшого чоловічого рота у світі. Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса.Він може відкрити його настільки широко, що в нього помістяться такі предмети, як бейсбольний м'яч, банка з-під газованки і навіть велике яблуко, і ще залишиться місце.

Айзек двічі побив рекорд з «найбільшого відкривання рота». Вперше він отримав титул 2019-го. Втім, наступного року володарем титулу став Філіп Ангус, розмір розкритого рота якого становить 9,52 см.

Читайте також:  Як у Barbie: німецька поліція зробила для злочинців рожеву камеру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: