Заступився за кохану: шоумен Остапчук побився з неадекватом

Володимир Остапчук з Катериною Полтавською
Фото з відкритих джерел

Володимир Остапчук не зміг стриматися, коли ображали його дружину

Українська журналістка Катерина Полтавська поділилася з підписниками в Instagram історією, як її чоловік заступився за неї.

Вночі вона разом з Володимиром Остапчуком поверталася додому, у ліфті вони опинилися з компанією п'яних молодих людей.

Заступився за кохану: шоумен Остапчук побився з неадекватом фото 1

За словами Полтавської, вона хотіла щось сказати чоловіку, але один з хлопців почав перекривляти її. Тоді шоумен попросив його не балакати, але хлопець не зупинився, а навіть навпаки почав грубити йому.

Після того, як вони вийшли з ліфта на першому поверсі, п'яний хлопець почав ображати Катерину, після чого Володимир вже не зміг стриматися. 

«Цей одноклітинний почав ображати мене, кричати щось про маму і замахуватися. Ну і отримав п*зди від Вови. Вся його компанія стояла вибачалася, крім його баби, яка щось мені вякала. Але я сказала, що щелепу їй зламаю і вона закрила рота«, – розповіла Полтавська.

Заступився за кохану: шоумен Остапчук побився з неадекватом фото 2

Вона додала, що проти фізичного насильства, але не у випадку, коли ображають твоїх близьких.

Нагадаємо, що кохана Остапчука поділилася їхнім першим листуванням у соціальних мережах. Виявилося, що Володимиру заблокували сторінку в Instagram, а Катерина допомогла йому її розблокувати. При цьому, жартома, вона попросила знижку на проведення весілля.

Також ми писали, що днями дружина телеведучого Остапчука похизувалася дорогим подарунком від нього. Дівчина зняла розпаковку та показала вишукані чорні босоніжки від Yves Saint Laurent з золотим логотипом бренду спереду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: