Кейт Міддлтон вигуляла ідеальний весняний образ від улюбленого дизайнера

фото з відкритих джерел

Модель була пошита на замовлення та ідеально підігнана під фігуру майбутньої королеви

Принцеса Уельська відвідала музей у центрі британської столиці. Кейт Міддлтон виглядала дуже привабливо в пудровому брючному вбранні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от lovelysdays (@royal_lovelysdays)

Дружина принца Вільяма стала гостею музею «Фаундлінг», який розповідає про першу в Британії лікарню для підкидьків. Для візиту королівська особа обрала брючний костюм від Alexander McQueen вартістю £2180. Модель була пошита на замовлення та ідеально підігнана під її фігуру. Діловий крій вбрання згладив ніжно-рожевий колір.

До облягаючого блейзера та укорочених штанів Кейт підібрала відповідну блузку з легкої тканини з V-подібним вирізом від цього ж елітного бренду. З прикрас, окрім звичного кільця з яскраво-синім сапфіром, Міддлтон одягла витончені золоті сережки з перлами від Maria Black.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine, Princess of Wales (fan page) (@_princess_catherine_wales)

Нотку гламуру в образ додав пояс із білої шкіри із пряжкою, декорованою перлами від Camilla Elphick. Стильний аксесуар від модного британського дизайнера коштував Кейт 90 фунтів стерлінгів. Вбрання принцеси Уельської доповнили білі гостроносі туфлі на шпильці.

Кейт є покровителькою музею, присвяченого лікарні, в якій у середині 18 століття почали доглядати дітей, покинутих батьків. Вона зустрілася з людьми, які працюють у системі опіки, а також із прийомними батьками.

Читайте також: Дженніфер Еністон замаскувалася, щоб невпізнаною купити в магазині косметику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: