Епатажний гурт, який дивує публіку «голими танцями», назвав політика, який є українським Орбаном

Після виступу стосовно музикантів відкрили справу про групове хуліганство
фото: «Хамерман Знищує Віруси»/Facebook

«Хамерман знищує віруси» не виступаж в Івано-Франківську після інциденту у 2018 році

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків є українським Орбаном, який «паразитує на страхах і консерватизмі свого виборця». Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив учасник гурту «Хамерман знищує віруси» (ХЗВ), музичний журналіст Альберт Цукренко.

«Марцінків – це такий консервативний популіст, а-ля Орбан. Людина, яка паразитує на страхах і консерватизмі свого виборця», – наголосив музикант. Підставою для такого твердження він назвав кримінальне переслідування гурту після його виступу у місті у 2018 році.

«Ми брали участь у фестивалі Porto Franko, прекрасний фестиваль. Його спонсором був, бізнесмен Шевченко (співорганізатором фестивалю був Благодійний фонд бізнесмена і політика Олександра Шевченка, власника курорту «Буковель» – «Главком»). Він був конкурентом Руслана Марцінківа на мерських виборах», – розповів Цукренко. За його словами, для Марцінківа було важливо показати, що його конкурент привозить до міста «сатанізм».

Музичний журналіст заявив, що той фестиваль «став жертвою популістської політичної гри», а стосовно музикантів відкрили справу про групове хуліганство.

«Це серйозна стаття, це 4-5 років ув’язнення. Її зрештою було закрито за відсутністю складу злочину. Її один раз закрили, потім її поновила Івано-Франківська прокуратура. Тобто всередині вони намагалися щось з нею якось викрутити, але не вийшло», – зазначив він.

Нагадаємо, після виступу гурту «Хамерман Знищує Віруси» міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що доручив освятити одну з локацій фестивалю Porto Franko. Марцінківа обурила форма співаків, які виступали майже оголені.

Нагадаємо, на гірськолижному курорті Драгобрат відбувся концерт українського гурту «Хамерман знищує віруси». Артисти вийшли на сцену зі шкарпетками на статевих органах, що є частиною їхнього фірмового стилю.

Читайте також: Танці, які обурили Верещук. Розмова про те, чи можна веселитися під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: