Андре Тан зустрівся зі своєю музою Періс Хілтон та здивував темою розмови (фото)

12 років тому, дизайнер привіз Періс в Україну на свій показ
фото: Андре Тан/Instagram

Остання зустріч знаменитостей відбулася 12 років тому

Український дизайнер Андре Тан знову зустрівся зі своєю музою – американською кіноакторкою та світською дівою Періс Хілтон. Про зустріч модельєр повідомив в Instagram.

Цього разу зустріч відбулася інакше, як 12 років тому.

«12 років тому Періс Хілтон, тоді відома як тусовниця та королева вечірок, стала для мене музою і закрила мій показ весняно-літньої колекції лінії Andre Tan під назвою «Джунглі в офісі», – повідомив Тан.

Модельєр  зазначив, що цей візит блондинки на мільйон – одна з найяскравіших і водночас найстресовіших подій у його житті.

«І ось днями мені випадково вдалося зустрітися з Періс на одному закритому заході. Знаєте, це таке незвичайне відчуття, ми вже обидва зовсім інші люди. Ми з посмішкою на обличчі згадували цей показ, а потім цікавилися справами один одного, і як діти», – розповів дизайнер.

«Якби хтось сказав тоді, що я буду з Періс Хілтон через стільки років обговорювати сім’ю і вітати її з народженням другої дитини, я б не повірив, адже тоді вона не створювала враження сімейної людини, та і я жив іншим. Дякую їй і собі тому з 2011 року, що не побоявся. Це було дійсно важлива подія у моєму житті», – доповнює Тан.

Андре Тан зустрівся зі своєю музою Періс Хілтон та здивував темою розмови (фото) фото 1

Нагадаємо, 12 років тому, дизайнер привіз Періс в Україну на свій показ і тоді голлівудська зірка дуже капризувала, їй не подобалось абсолютно все. І, звісно, Андре через це дуже нервував.

Андре Тан зустрівся зі своєю музою Періс Хілтон та здивував темою розмови (фото) фото 2

«У 2011 році я привіз Періс Хілтон в Україну. Це було щось неймовірне на ті часи. Якщо чесно, я сам досі не розумію, як на це наважився», – згадав він.

Раніше дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі виклав дуже відвертий допис про те, як українці переживають важкі часи.

Нагадаємо, раніше знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон показала фото свого сина Фенікса. Підписники активно обговорювали нові фото в коментарях, при цьому дехто припустив, що у сина акторки проблеми зі здоров'ям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: