Українська співачка розсекретила ім'я свого чоловіка, молодшого за неї на 18 років

За словами співачки, вони мають багато спільних інтересів.
Фото: Viva

Виконавиця Lama поділилася, що з коханим вона вже разом вісім років

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, вперше показала свого обранця Романа. 

У інтерв'ю Viva зірка зізналась, що з коханим вони зустрілися у 2016 році під час відпочинку в Херсонській області. Тоді Наталя пила каву з ваніллю і горіхом, а Роман підійшов познайомитися.

«Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас завʼязалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики – це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював. З того часу ми жодного разу не розлучалися», – розповідає виконавиця.

Наталя додала цікавий факт, що під час знайомства Роман не знав, що вона – Lama, адже просто не впізнав її. Лише через 3 дні дізнався про це від своїх друзів, але вже було пізно, як каже співачка, почуття встигли зародитися і тривають 8-ий рік.

Артистка поділилася, що її коханому 30 років, а їй – 48. Проте, стверджує співачка, різницю у віці вони з обранцем ніколи не відчували.

Українська співачка розсекретила ім'я свого чоловіка, молодшого за неї на 18 років фото 1
Фото: Viva

«На духовному рівні ми знаходимось з ним в одній віковій категорії. Він на свій вік дуже зрілий та розумний. Мужній і зі стержнем як справжній чоловік. Сімейний у повному розумінні та аспектах цього слова, все показує ділом, а не словом. Його зовнішність – це окрема тема. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець в людській подобі», – ділиться виконавиця.

Співачка наголосила, що чудова сім’я утворюється тоді, коли складаються всі пазли: відношення до життя, релігії, навіть побутові моменти. Задля щасливих стосунків, вона радить усім не створювати таємниць у парі та все чесно обговорювати.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розкрила імена донечок.

Також Тіна Кароль замилувала кадрами відпочинку у Карпатах із сином.

Читайте також: Смерть Віталія Білоножка: зірки згадують, яким був митець

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: