Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно розлучаються

Пара, яку таблоїди охрестили Бенніфер, офіційно одружилася в Лас-Вегасі в липні 2022-го
фото з відкритих джерел

Артистка подала на розлучення у вівторок, 20 серпня, у Вищому суді Лос-Анджелеса. Офіційною датою розлучення зазначено 26 квітня 

 

Голлівудські зірки Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно розлучаються після двох років шлюбу. Про це повідомляє Daily Mail.

55-річна співачка подала документи без адвоката у вівторок, 20 серпня, що збіглося з другою річницею їхнього весілля. Артистка вказала датою розлучення 26 квітня 2024 року, згідно з юридичними документами.

Тепер на пару чекає поділ майна, адже пара не підписала шлюбну угоду перед тим, як зв'язати себе узами шлюбу в липні 2022 року. Це вже четвертий невдалий шлюб Дженніфер і другий шлюб Бена.

Пара, яку таблоїди охрестили Бенніфер, офіційно одружилася в Лас-Вегасі в липні 2022-го, а потім влаштувала другу, більш пишну церемонію в Джорджії.

Історія Лопес і Аффлека почалася ще 2003 року, під час роботи на зйомках кримінального бойовика «Джилі». Вони планували одружитися, але на початку 2004-го розірвали свої стосунки. Через майже два десятиліття вони несподівано знову зійшлися.

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек на 78-му Венеціанському кінофестивалі, прем'єрному показі фільму «Остання дуель». 10 вересня 2021 року
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек на 78-му Венеціанському кінофестивалі, прем'єрному показі фільму «Остання дуель». 10 вересня 2021 року
фото: Reuters

«Кохання прекрасне. Кохання добре. І, виявляється, кохання терпляче. Двадцять років терпіння», – написала Лопес 2022 року після оголошення про весілля в Лас-Вегасі. 

У судових документах вказано, що Лопес або її адвокат повинні повідомити Аффлека про своє клопотання щодо розірвання шлюбу.

За повідомленнями ЗМІ, Лопес, яка змінила прізвище на Аффлек, не вказала, чи існує шлюбний договір між колишнім подружжям.

Тепер 55-річна Лопес і 52-річний Аффлек мають поділитися фінансовою інформацією, включно з нинішніми прибутками, витратами, майном і боргами.

Обидва також зобов'язані повідомляти про будь-які зміни у своїх фінансах, «доки не буде досягнуто остаточної згоди з усіх фінансових питань у справі». Суд дав Лопес 60 днів на подання декларації про доходи, в Аффлека буде ще 60 днів після того, як вона подасть свої дані.

Пара, яку таблоїди охрестили Бенніфер, офіційно одружилася в Лас-Вегасі в липні 2022-го року
Пара, яку таблоїди охрестили Бенніфер, офіційно одружилася в Лас-Вегасі в липні 2022-го року
фото: Reuters

Чутки про розлучення пари з'явилися кілька місяців тому. За повідомленнями, вони виставили на продаж свій маєток у Беверлі-Гіллз за 65 мільйонів доларів. Їх також помічали на прогулянках без обручок.

Тим часом, на днях Дженніфер Лопес видала всі фото та відео зі своїх сторінок у соцмережі. Згодом стало відомо, чому вона так вчинила.

Раніше «Главком» писав, що Лопес чесно зізналася, хто завадив їй раніше вийти заміж за Аффлека. Лопес розповіла, що її перший роман із Беном на початку нульових став для неї справжнім уроком – тоді вона була ще надто молода і наївна і не уявляла, наскільки жорстокою може бути преса. «Ми були такі молоді і так закохані в той час, все було дуже безтурботно: без дітей, без уподобань. І ми просто жили своїм життям, були щасливі і жили моментом. Не було відчуття, що нам потрібно ховатися від когось. Ми були відкриті, і виявилося, що це може поранити. Було багато всього, люди не хотіли, щоб ми були разом, люди думали, що я не та людина, яка йому підходить», – зізналася Дженніфер.

Тоді Лопес справді нерідко зазнавала расистських глузувань: її жорстоко пародували у мультсеріалі «Південний парк», а комік Конан О'Брайєн якось сказав своїй аудиторії, що прибиральниця з телестудії зіграє Лопес у скетчі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: